StoneHill Rock: feesten voor het goede doel

Foto: pixabay

Op vrijdag 10 juni a.s. zal vanaf 19:00 uur de eerste editie van StoneHill Rock van start gaan te Steenbergen, Zuidwolde. Met een geweldige line-up gaat Zuidwolde ‘uut de bochte’ en staat zij aan de vooravond van een evenement dat zijn eigen historie hoopt te gaan opbouwen. Met de Bökkers, de Taliband, Hoksons én de zeer welbekende afsluitende Mystery Act, is het betere rock- en feestwerk zwaar gegarandeerd.

Sport- en Cultuurweek 2016

Het boerenrockfeest is een initiatief van enkele ondernemende mannen uit Zuidwolde en Hoogeveen. De gemeentes werkten al bestuurlijk samen. Hoog tijd, zo is de gedachte, om ook in feestelijke sfeer de handen met elkaar ineen te slaan voor dit lokale verbindingsproject van en voor Zuidwolde en Hoogeveen e.o. De organisatie zet zich, naast het event zelf, ook nog specifiek in voor een regionaal gebonden goed doel door een deel van de opbrengst van StoneHill Rock te doneren aan de Sport- en Cultuurweek 2016. Deze week wordt georganiseerd voor jongens en meiden uit De Wolden, Hoogeveen en Westerveld, die om uiteenlopende redenen niet op vakantie gaan. Redenen kunnen zijn dat de financiële mogelijkheden ontbreken, dat ouders geen tijd hebben wanneer ze bijvoorbeeld een bedrijf runnen of wanneer een gezin niet weg kan i.v.m. chronisch zieke gezinsleden enzovoorts. Doelstelling van de organisatie van de Sport- en Cultuurweek 2016 is om deze kinderen een week lang onbezorgd te laten genieten.

Kaarten

Kortom, feesten op een zomeravond met een fantastische line-up en nog veel meer op één van de mooiste plekken in Zuidwolde, waarbij ook nog een goed doel gesteund wordt. Kijk voor meer informatie op deFacebookpagina , de website  van StoneHill Rock of bestel direct kaarten via het ticketkantoor.

Reacties