Weer een blog van Melissa

Foto: M Jonkers

Hallo allemaal,

Sinds woensdag eet ik anders, omdat mijn voeding nog steeds vooral uit koolhydraten bestond. Hmm, wat moest ik wennen aan het ontbijt, aangezien dit veel minder is dan ik “normaal” at!

DSCF6750

Koningsontbijt

Vrijdag het koningsontbijt gehad met de leerlingen van mijn stageschool en aangezien er alleen maar gezonde dingen waren, lekker met ze meegegeten. Toch is het lastig, omdat je snel meer eet als het gezellig is. Heb een halve plak brood extra gegeten en een rijstwafel. Toen ze rond gingen met koffie en thee kregen we een plak cake. Natuurlijk wel de hupsakee gedanst en de hele dag gelopen.

Dinsdag en donderdag natuurlijk ook weer lekker gesport. Donderdag had Rémon een halterstang met gewichten klaargezet en deze moest je boven je hoofd tillen. Damn! Ik kreeg hem echt niet meer omhoog! Hahaha. Een paar keer opnieuw geprobeerd, maar nee hoor het lukte niet meer.

Mooiste momenten van de afvalrace tot nu toe…

De weegschaal die minder aangeeft. Mensen die tegen mij zeggen dat ze het zo goed kunnen zien en het is ook erg leuk dat je voelt dat je steeds beter wordt en dat het allemaal makkelijker gaat. De bootcamp die we 24 april met z’n allen gegeven hebben, was ook erg mooi. Ik geef normaal gesproken natuurlijk op stage ook wel lessen, maar dit was toch anders, omdat ik dit voor mij natuurlijk ook nieuw is.

DSCF6791

Blog

Wat is het mooi om te horen dat zoveel mensen mijn blog lezen, maar toch wordt de belangstelling van mensen minder. In het begin wilden mensen er alles over horen en dat wordt nu minder.

Ik moet wel zeggen dat het bij mij op stage wel heel erg leeft. Ouders vragen ernaar, zeggen tegen mij dat ik goed bezig ben en leerlingen lezen samen met hun ouders mijn blog. Een leerling zei laatst tegen mij dat ik mijn shirt maar aan een groter mens moest geven hahaha. Een moeder van een leerling vertelde dat ze zelf een aantal jaar geleden 30 kg is afgevallen. Zo leuk om dat allemaal te horen.

 En dan nu:  twee weken vakantie… Moet nu wel veel zelfdiscipline hebben en mijn gewone ritme vasthouden. Dit wordt dus vervolgd!

Groetjes,

Melissa

image1 (1)

Reacties