Calma producties brengt klassieke muziek naar iedereen

Foto:

Emmen – Het nieuwe gezelschap Calma producties wil de liefde voor klassieke muziek in Drenthe en wijde omgeving laten groeien. Met prikkelende producties waar plezier, beleving en het delen van een gezamenlijke passie voorop staan, willen ze zowel bestaand als nieuw publiek in heel Drenthe bereiken. Mensen die normaal niet zo snel naar een opera of klassiek concert gaan, willen ze inspireren om de schoonheid van klassieke muziek te ontdekken.

In juni wordt de opera ‘The old maid and the thief’ opgevoerd op verschillende locaties in Drenthe. Een humoristische opera uit 1939 van Gian Carlo Menotti. Een verteller, pianist en vier operazangers nemen je mee in een verhaal vol geheimen over mensen en plaatsen in een wereld die zo schilderachtige, schattig en perfect leek. Pas op: niets is wat het lijkt. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Calma producties is ontstaan in de harten en hoofden van Carina Vinke, Lubertus Leutscher en Marit Broekroelofs. Drie ervaren professionals in de klassieke muziek, die samen het artistieke team van Calma producties vormen. Eind 2021 werd de Stichting Calma Producties opgericht. Het bestuur bestaat uit Alya Assen (voorzitter), Inus Haasken (secretaris) en Jacky Enzing (penningmeester).

Meer informatie over Calma producties en de voorstelling vindt u op www.calmaproducties.nl.

Bron en foto: Calma Producties.

Reacties

Cookieinstellingen