Wie durft te slapen op de Bajescamping?

Foto: Veenhuizen

Veenhuizen – Wie durft van vrijdag 31 augustus op zaterdag 1 september een nachtje te bivakkeren op de bajescamping in het bajesdorp Veenhuizen? Niet geschikt voor bangeriken! In het laatste weekend van de zomervakantie kan er een nachtje gekampeerd worden op de binnenplaats van het Gevangenismuseum. Er staat deze nacht heel wat te gebeuren….

’s Middags is er tijd om de tent op te zetten en een kijkje te nemen in het museum. Na sluitingstijd gaan de hekken op slot, men zit echt opgesloten. De kampeerders staat van alles te wachten: na de gezamenlijke bajeshap volgt een spannend uitbraakspel. Met bloedstollende verhalen rond het kampvuur wordt de nacht afgesloten en zoekt iedereen zijn of haar tent op. Er loopt een strenge bewaker rond om te controleren of niemand ontsnapt. Na het bajes-ontbijt wordt iedereen weer vrijgelaten en is men een ervaring rijker.

Slaapspullen

Voor het kamperen zijn alleen een tentje en slaapspullen nodig, voor de rest wordt gezorgd. De bajescamping is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar (minimaal 1 volwassene per vier kinderen). Aanmelden kan via een mailtje naar: [email protected]
Datum: Vrijdag 31 augustus- zaterdag 1 september Tijd 15.00 uur (vrijdag) – 10.00 uur (zaterdag). Prijs: Volwassenen: €36,00 Kinderen t/m 12 jaar: €29,00 (inclusief museumbezoek, warme bajeshap, ontsnappingsspel, snacks en ontbijt).
Het Gevangenismuseum organiseert de Bajescamping in samenwerking met Actief-Veenhuizen.

Reacties