Zomerexcursies door het Reestdal

Bezoekerscentrum DeWheem
Foto: Overijssels Landschap

Oud-Avereest – Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem organiseert Landschap Overijssel in de maand augustus op de dinsdagen excursies door het Reestdal onder leiding van een gids. Ga je ook mee?

’s Avonds heerst er een bijzondere stilte en kalmte in de natuur. Toch is er heel veel te zien én te horen. Ervaar het avondgloren terwijl de gids vertelt over het landschap en je meeneemt naar onverwachte plekjes in het Reestdal. Dinsdag 7 augustus kun je vanaf 19.00 uur mee met een fietsexcursie en 21 augustus start er om 19.00 uur een wandelexcursie vanaf bezoekerscentrum De Wheem.

Ochtendwandelingen

De ochtendwandelingen laten weer een heel ander moment van de dag zien. Of het nu regent, of de mussen vallen van het dak, wandelend in de natuur heb je er eigenlijk weinig last van. Ga mee en ervaar de typische frisheid van de natuur na een regenbui, of de lavende koelte van de bomen wanneer de zon hoog aan de hemel staat. Onderweg vertelt onze gids je interessante wetenswaardigheden over flora en fauna in het Reestdal. Deze mooie wandelingen starten om 9.00 uur vanaf Bezoekerscentrum De Wheem en vinden plaats op dinsdag 31 juli en 14 augustus.

Alle genoemde excursies starten vanaf bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug en duren ca. 2 uur. Kosten voor deelname bedragen € 3, – voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Reacties