Voeding voor het vitale brein: praat mee in Bibliotheek Zuidwolde 

Bibliotheek.
Bibliotheek.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Wist jij dat je mentale gezondheid invloed heeft op je stemming, geheugen en energie? Gelukkig kun je zelf veel doen om je brein jong en gezond te houden. Op dinsdag 22 november 19.30 tot 21.00 uur kom je er alles over te weten in Bibliotheek Zuidwolde, tijdens de Kennistafel Voeding en het vitale brein.

Bij het voorkomen van ziekten en klachten speelt een gezonde leefstijl een belangrijke rol. We gaan erover in gesprek met Carina Veldhuis, orthomoleculair (natuurgeneeskundig) therapeut en auteur van het boek ‘(W)eet je het al? De helende kracht van voeding’. Zij vertelt alles over de voedingsstoffen die je hersenen vitaal houden.

Ontmoeting en debat

De bibliotheek is een platform voor ontmoeting en debat. Tijdens de Kennistafel voeren we een open gesprek met alle ruimte voor inbreng. Je kunt vragen stellen en van gedachten wisselen met anderen. De Kennistafel wordt georganiseerd in het kader van de bibliotheekcampagne Nederland Leest. In november leest heel Nederland tijdens Nederland Leest hetzelfde boek. Dit jaar is dat ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls, dat alles te maken heeft met oud worden en jong blijven. Deze maand kun je het boek gratis ophalen in de bibliotheek.

De Kennistafel is op dinsdag 22 november in Bibliotheek Zuidwolde van 19:30 tot 21:00 uur. Er is beperkt plaats. Meld je in elk geval vóór 18 november aan op www.bibliotheekzuidwolde.nl/agenda.

 

Reacties

Cookieinstellingen