Tim Knol op 10 september in de Reestkerk met zijn kersverse album.

Tim Knol
Tim Knol
Foto: Eigen foto

Oud Avereest – De Reestkerk heeft voor het komende seizoen een mooi gevarieerd programma voor zijn bezoekers samengesteld, te beginnen met een optreden van Tim Knol op zaterdag 10 september. Een bijzonder optreden want het nieuwste album van de zanger is dan net verschenen.

Tim Knol (Hoorn, 1989) begon op jonge leeftijd, geïnspireerd door de platenkast van zijn ouders, met muziek maken. Knol debuteerde in 2010 met zijn eerste, soloalbum, waarvoor hij een Edison won als ‘beste nieuwkomer’. In 2011 verscheen zijn tweede album Days, en in hetzelfde jaar werd hij uitgeroepen tot beste zanger bij het Gala van de Popmuziek. Daarna, van 2013 tot 2019, verschenen de albums ‘Soldier on’, ‘Cut the Wire’ en ‘Happy Hour’.

Komiek-achtige verhalen

Al zijn nummers vertellen een verhaal. En verhalen vertellen kan Tim als de beste, dat bewees hij ook tijdens zijn optreden op het Singer-songwriter Festival in februari 2018. Hij wist het publiek niet alleen te verrassen met zijn muziek, maar ook om zijn soms bijna komiek-achtige verhalen. Een verhalenverteller die de titel singer-songwriter met recht mag dragen! Tim Knol begon in 2020 aan zijn tweede theatertour waarin hij zijn muziekhelden belichtte en bezong. Rond die tijd begon Tim ook met wandelen. Het maakte deel uit van een nieuwe manier van leven. Hij woog 120 kilo en kreeg onder andere last van duizeligheid en was kortademig. De zanger gooide het roer om en viel heel veel af. Eerder zocht hij de grenzen op in ongezond eten en veel alcohol. Nu in lichaamsbeweging: wandelen, fietsen en hardlopen. Dat geeft hem nu een kick op een gezonde manier! Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een plaat bij: “Lightyears Better”. Een album over verandering, als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. Het album verschijnt op 26 augustus en is dus vers van de pers!

Tickets voor zijn optreden en de vele andere mooie voorstellingen zijn te reserveren op https://reestkerk.nl/agenda

Reacties

Cookieinstellingen