Zes bedrijven in Ruinerwold en Havelte te bezoeken tijdens open Boeren Bedrijvendag

Drukte bij de maatschap Linthorst in 2019.
Drukte bij de maatschap Linthorst in 2019.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinerwold/Havelte – Voor wie na de Drentse Fietsvierdaagse en de ‘andere’ tocht rond Zuidwolde van vandaag nog niet genoeg heeft gefietst, staat er komende zaterdag nog een mooie activiteit op het programma. Voor de 31ste keer wordt de Open Boeren Bedrijvendag gehouden, waar een fietsroute van 25 kilometer aan gekoppeld is. Ook deze tocht heeft twee jaar geen doorgang kunnen vinden vanwege corona.

De start is bij de zes deelnemende locaties. Dat zijn museumboerderij De Karstenhoeve aan de Larijweg, Het Blauwe Huis aan de Buitenhuizerweg 19, het boerenbedrijf van de familie Wind aan De Hardenweg 3, kwekerij De Woerthe aan de Meentheweg 10a bij Havelte, het bedrijf van de familie Bouwknegt aan de Arendsweg 1 in Havelte en de Ackerlodges aan de Havelterweg 79 in Ruinerwold. Wie mee wil doen, kan bij de startplaatsen ene programmaboekje voor twee euro aanschaffen, zodat die goed geïnformeerd van start kan gaan.

Het evenement is zaterdag 30 juli van 10.00 to0t 16.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door LTO Noord, naast de organiserende stichting Open Boeren – Bedrijvendag.

Reacties

Cookieinstellingen