Op avontuur in de voorjaarsvakantie in De Wieden

Knotwilgen.
Knotwilgen.
Foto: Berdien van Drogen

Sint Jansklooster – Speel je graag buiten midden in de natuur? Wil je zelf met een zaag wilgen knotten? Houd je van takken sjouwen en hutten bouwen? Wil je versiering in een stok kerven met een mes? Durf je jezelf over te zetten met een pontje en te struinen over het modderige laarzenpad?

Doe wat jij leuk vindt en doe het samen met ons in de voorjaarsvakantie! We kunnen niet wachten om samen met jou lekker buiten te zijn. Buiten is altijd wat te beleven! Alle activiteiten zijn rond bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. In de voorjaarsvakantie kun je alle middagen, behalve maandag, de ontdek- en struintocht doen over het laarzenpad. Wilgen knotten kan op woensdagmiddag 19 februari, hutten bouwen kan op donderdagmiddag 20 februari. Bij het wilgen knotten en hutten bouwen is een volwassen begeleider noodzakelijk vanwege het gebruik van scherp gereedschap. De begeleider hoeft zich niet apart op te geven.
Opgave via de website http://www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten. Daar is ook meer informatie te vinden over de tijden en de kosten van de activiteiten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunnen bezoekers ook contact opnemen met Bezoekerscentrum De Wieden, T (0527) 205660. Het centrum is in de voorjaarsvakantie dagelijks geopend van 12.00 – 16.00 uur; op maandag zijn we gesloten.
OERRR is overal Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen