Kinderen knutselen met natuurlijke materialen

Knutselwerkje.
Foto: Ineke Muijser

Oud-Avereest – Onder begeleiding van speciale kinderteamgidsen kunnen kinderen in de voorjaarsvakantie op woensdag 19 februari knutselen bij bezoekerscentrum De Wheem. Er zijn vijf verschillende knutsel-tafels waar ze met hun stempelkaart langs gaan en de mooiste kunstwerkjes maken van natuurlijke materialen. Uiteraard is er tijd voor een pauze met lekkere limonade en een koekje.

De knutselmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De middag is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Ben je jonger dan 6 jaar dan mag je mee knutselen onder begeleiding van een volwassene. De kosten bedragen € 2,50 per kind. Opgeven voor deze knutselmiddag is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

De Wheem

Bezoekerscentrum De Wheem is gelegen in het prachtige Reestdal en ligt tegenover de oude Reestkerk in Oud Avereest, aan de weg tussen Balkbrug en De Wijk. De toegang tot het centrum is gratis voor iedereen en wanneer geopend zijn bezoekers welkom voor een kop koffie of thee en een stuk heerlijke Reestdalkoek. Vanuit De Wheem zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Meer informatie en openingstijden van bezoekerscentrum De Wheem vindt u op www.landschapoverijssel.nl.

Reacties