Troubadour met familievertelling in de theaterkuil

Gery Groot Zwaaftink.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Het gaat nu toch gebeuren: op zondagmiddag 12 september komt troubadour Gery Groot Zwaaftink naar theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde. Het eerder geplande optreden op 22 augustus werd door de weersomstandigheden geannuleerd.

Deze verhalenverteller en muzikant vertelt een zelfgeschreven verhaal en brengt bijpassende liedjes ten gehore. Deze familievoorstelling vindt plaats om 14.00 en 15.30 uur. Alleen met controle via de Corona-Checkapp, een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag en een ID-bewijs kan de theaterkuil bezocht worden. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Gevarieerd programma

De troubadour en verhalenverteller uit de Achterhoek treedt al 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades. In de theaterkuil zal Gery Groot Zwaaftink één van zijn mooiste verhalen vertellen over een jongen die echt voor het geluk geboren is. Ondanks alle inspanningen van een gemene koning weet hij – door zijn geluk – alle tegenslagen te overwinnen en trouwt hij uiteindelijk met de dochter van deze koning.

Info: www.theaterkuilfalieberg.nl www.facebook.com/theaterkuil.

Reacties