Popkoor 4 Fun  geeft feestelijk Valentijnsconcert

Popkoor 4 Fun.
Foto: Eigen foto

Uffelte – Ruim 15 jaar geleden ontstond tijdens het wandelen het idee om een popkoor in Uffelte te beginnen. Roelien Huisman, Lianne Gol, Ineke van Veen en Hetty Kodden zetten hun schouders er onder en na een handtekeningenactie  bleek dat er animo voor was.
Een ruimte om te zingen vonden ze in Dorpshuis de Vlasbarg’n. Het koor kreeg de naam  Popkoor 4 Fun, genoemd naar de 4 oprichters. Fun moest vooral voor op blijven staan.
Ton Perry en Ron Breukelman hebben de eerste jaren voor het koor gestaan. Sinds  maart 2014 staat Popkoor 4 Fun onder de bezielende leiding van Rina Nass uit Vaassen. In 2019 kwamen de eerste plannen voor het 15-jarig bestaan. Een jubileumcommissie is druk  bezig om samen met de leden  een Valentijnsconcert  te geven op vrijdagavond  14 februari  om 20.00 uur in  het dorpshuis de Vlasbarg’n  te Uffelte. Entree 5 euro.

Er wordt in verschillende  blokken gezongen over de liefde in al zijn vormen. Aukje Westra praat als ladyspeaker de blokken aan elkaar. Enkele leden van de Uffelter bands Barre Barre en Gaos  werken ook mee aan dit concert, evenals harpiste Maaike Timmerman uit Uffelte.
Na afloop van het concert geeft BTM Music nog een  feestelijke voortzetting aan het 15- jarig  bestaan van Pop Koor 4 Fun.

Reacties