Dj’s gezocht voor Freedom Dance Battle

Foto: Eigen foto

Assen – Stichting Kunst & Cultuur en Stichting Talentblik zijn op zoek naar talentvolle Drentse dj’s met ambitie. De dj’s kunnen deelnemen aan de Freedom Dance Battle. Dj’s die deelnemen aan Freedom Dance maken kans op een podiumplaats op het Bevrijdingsfestival in Assen én het 5 mei DJ Festival in Emmen.
Uit alle aanmeldingen selecteert een speciale commissie de acts die mogen deelnemen aan de voorronde in Assen. De meest getalenteerde acts gaan door naar de finale op 12 april 2019 in De Zwetser in Emmen. Na afloop van de finale maakt de jury de winnaars bekend. De jury bestaat uit Tessa de Wilde, organisator Club Nu, Harm Brüning, HB Systems, DJ Roy Keuter en een mystery guest.

Digitaal platform

Dj’s die willen meedoen moeten via een digitaal platform kunnen laten horen wat zij in 20 minuten kunnen presteren. Een verwijzing naar bijvoorbeeld youtube is hiervoor voldoende. Aanmelden voor deze Battle kan tot 1 maart door een mail te sturen naar [email protected] .

De Freedom Dance Battle is, volgens Erik de Vries medewerker popmuziek van Stichting Kunst & Cultuur, de kans voor aanstormend talent om zich in de kijker te spelen van programmeurs. K&C werkt volgens hem met collega-organisaties aan meer presentatiemogelijkheden en workshops voor dj’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen