Deense zanger Bjarke Ramsing in Klein Paradiso

Echten – In Klein Paradiso (in d’Olde Karke) in Echten vindt zaterdag 24 november om 20.00 een concert plaats van Bjarke Ramsing. Deze artiest is een Deense muzikant die momenteel veelal vanuit Nederland opereert. Zijn (muzikale) opvoeding ligt echter in het zuiden van Denemarken, waar hij kennis maakte met Roots, Blues en Folk. En dat hoor je terug in de bezielende muziek die hij maakt. Met zijn akoestische gitaar schrijft Bjarke bloedmooie liedjes die je grijpen en niet meer los laten.

Bjarke heeft het magische vermogen met zijn bezielende muziek iedereen met een brok in de keel achter te laten. Zijn muziek doet je denken aan de mix tussen Eddie Vedder en The Tallest Man On Earth, aldus 3voor12, 2017

Geestdrift

Bjarke speelt met een geestdrift, waarbij de teksten als een woordenstroom over het publiek worden uitgestort. Door het minimalisme in instrumenten gebruik brengt Ramsing er een gelaagdheid in, waarmee hij toch zorgt voor een hoop kracht en dynamiek.  Het zou wel eens een hele speciale avond kunnen worden in Echten.

Kaarten reserveren is noodzakelijk en kan via  0528-373766 of via mail [email protected]

Reacties