Vita Hypotheekadvies breidt uit met nieuwe vestiging in Meppel

Wilco Visscher.
Wilco Visscher.
Foto:

Meppel – Goed nieuws voor alle Meppelers die een huis willen kopen, verbouwen of bijvoorbeeld hun woning willen verduurzamen. Vita Hypotheekadvies heeft onlangs namelijk een nieuwe vestiging in Meppel geopend. De organisatie is gevestigd in het kantoorgebouw van MyOffice aan de Blankenstein 400.

Hypotheekadviseur en tevens Meppeler Wilco Visscher is het gezicht van de nieuwe vestiging in Meppel: ”Wat je hypotheekwens ook is, ik zal er altijd alles aan doen om een oplossing te vinden. Het helpt dat ik al bijna 30 jaar werkzaam ben in de financiële wereld. Door deze ervaring weet ik inmiddels goed mijn weg te vinden bij zowel de banken als verzekeraars. Ik zie hierdoor vaak meer mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten.”

Goed moment door gewijzigde regels

“Dit is bovendien een goed moment om je te oriënteren op een hypotheek”, vervolgt Wilco. “De regels voor nieuwe hypotheken zijn dit jaar namelijk gewijzigd. Zo is bijvoorbeeld de hoogte van de maximale hypotheek deels afhankelijk geworden van het energielabel. Hierdoor kunnen veel woningzoekenden inmiddels een hogere hypotheek afsluiten. Ook is de NHG grens opnieuw verhoogd en bestaat er een mogelijkheid om extra geld te lenen voor verduurzaming.”

Wilco sluit af met een oproep aan zijn mede-Meppelers: “Heb je dus vragen over het afsluiten of aanpassen van je hypotheek en zoek je een deskundige hypotheekadviseur in Meppel? Aarzel dan niet om een afspraak met mij te maken. Dit kun je doen via onze website of door te bellen naar 0522 – 20 22 11. Ik start altijd met een gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek beantwoord ik vragen en geef ik informatie over de mogelijkheden en vervolgstappen.”

Over Vita Hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies (www.vitahypotheekadvies.nl) werd al in 1997 opgericht. Als onafhankelijk specialist adviseert en bemiddelt Vita Hypotheekadvies in het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. De hypotheekadviesketen heeft inmiddels 17 vestigingen in o.a. Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Roosendaal, Lemmer en Meppel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen