Advertorial: Steenhuis bestaat 125 jaar, een muzikaal begrip in Noord- en Oost-Nederland

De winkel van Steenhuis.
De winkel van Steenhuis.
Foto: Eigen foto

Glimmen – Steenhuis piano’s bestaat dit jaar 125 jaar en is enorm trots op deze mijlpaal.  H.P. Steenhuis is nog steeds een begrip op het gebied van piano’s en vleugels in heel Noord- en ook Oost-Nederland. Huidige eigenaar is Jan Koning uit Meppel.

„Onze zeer gemotiveerde en uitstekend opgeleide vakmensen kunnen de klant de beste advisering en werkzaamheden aanbieden. Of die nu een piano koopt, laat stemmen, restaureren of vervoeren, steeds ontmoet die goede ervaren vakmensen die de kant graag ten dienste staan”, aldus de mensen van Steenhuis.

In de ruime showroom zijn zeer veel piano’s en vleugels te vinden. Stuk voor stuk worden zowel gebruikte als nieuwe piano’s door de eigen pianotechnici gestemd en gecontroleerd. „Ook na verkoop kunnen onze stemmers uw piano onderhouden, zodat ze decennia lang prachtig blijven spelen en klinken.”

Eigendomswisselingen

In 2023 is het 125 jaar geleden dat Hendrik Pieter Steenhuis, organist van de Martinikerk in Groningen, tevens verantwoordelijk voor de orgels van de hoofdkerken in Groningen, zijn bedrijf oprichtte. In 1934 en in 1988 vonden er eigendomswisselingen plaats en hebben medewerkers het bedrijf steeds met nieuw enthousiasme voortgezet. Met kwaliteit, service en vakmanschap is H.P. Steenhuis uitgegroeid tot een van de belangrijkste en meest gespecialiseerde pianobedrijven in Nederland.

Meer over de historie van dit bijzondere bedrijf op https://www.steenhuispiano.nl/historie/

Meer info: www.steenhuispiano.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen