KindzorgM verzorgt twintig jaar ondersteuning

Van links naar rechts Kees, Martine en Marion.
Van links naar rechts Kees, Martine en Marion.
Foto: Benny Spin

De Wijk – Marion Schiphouwer begin in december 2002 in Nijeveen aan huis met haar eigen bedrijf: Kindzorg Marion. Inmiddels zijn ook echtgenoot Kees en dochter Martine werkzaam in de praktijk. Het bedrijf heet nu KindzorgM en bestaat deze maand twintig jaar.

Sinds mei 2021 wonen Marion en Kees aan de Nic. Oostinghweg 7a in de Wijk. Samen met Martine werken ze in de praktijkruimte in de voormalige praktijk voor fysiotherapie, logopedie of consultatiebureau.

KindzorgM biedt specialistische begeleiding aan mensen van jong tot oud, op ieder niveau in hun sociaal emotionele- en leerontwikkeling. Het gaat dan bijvoorbeeld om faalangst, sociale vaardigheden, moeite met plannen en organiseren, concentratie, dyslexie en moeite met leervakken. Daarnaast geven ze ook psycho-educatie met betrekking tot ADHD en autisme (ASS) en  gezinsondersteuning.

Martine is in 2020 in de praktijk begonnen om Marion en Kees te ondersteunen als begeleider. Na 15 jaar wiskundedocent te zijn geweest wilde ze wat anders. Info: www.kindzorgm.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen