Hoe vermoeid ben je eigenlijk? Doe een gratis online test

Kick-off samenwerking DA Drogist en Biocheck.
Foto: Jan de Groen

Zuidwolde/Meppel – Vanaf heden kun je online gratis inzicht krijgen in de mate van jouw vermoeidheid. Geen nee kunnen zeggen, regelmatig overwerken, de constante prikkels van sociale media, de taken thuis; het zijn allemaal factoren waardoor iemand op een gegeven moment niet goed meer kan herstellen.

Zelfs niet in rust. Als gevolg daarvan worden de energievoorraden uitgeput en neemt de belastbaarheid steeds verder af met (chronische) vermoeidheid of zelfs een burn-out tot gevolg. Na het beantwoorden van de vragen uit de gratis VermoeidheidsCheck van DA Drogist ontvang je direct online advies.

BioCheck

De online DA VermoeidheidsCheck is ontwikkeld in samenwerking met het Rotterdamse herstel- en vitaliteitscentrum BioCheck van de Rotterdamse topsprinter en voormalig Olympisch atleet Patrick van Luijk en longfunctieanalist Stans van der Poel. Van Luijk, die tijdens de EK-atletiek in Helsinki (2012) zilver won op de 200 meter en goud met de estafetteploeg 4×100 meter, zet al jaren deze door Stans van der Poel ontwikkelde en wetenschappelijk onderzochte methode in om mensen te helpen te herstellen in rust. “Met behulp van deze methode hebben we inmiddels honderden mensen geholpen om fit en vitaal aan het werk te gaan en weer te genieten van het leven. We zijn zeer verheugd dat DA Drogist onze methode nu ook gaat aanbieden.”

Onlangs werd de online VermoeidheidsCheck officieel gelanceerd bij het DA-filiaal in Delft aan de Troelstralaan door Sylvia van Orden, Projectmanager Formule van DA en Patrick van Luijk. Meer weten over uw eigen staat van vermoeidheid en hoe u daar het beste mee aan de slag kan gaan? Ga naar de website van DA: https://www.da.nl/biocheck.

Reacties