Volleybalclub Ruinerwold beleeft succesvolle start van het jaar

Gezellige strijd in Ruinerwold.
Gezellige strijd in Ruinerwold.
Foto: VCR

Ruinerwold – De volleybalclub in Ruinerwold heeft maandagavond het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met een succesvol Oliebollenmixtoernooi. Op deze avond kwamen vaders, moeders, vrienden en kennissen van de leden uit regio Meppel, Ruinen en Ruinerwold samen om gezamenlijk deel te nemen aan een bruisend volleybaltoernooi. De sfeer was fantastisch en het enthousiasme spatte ervan af.

Het Oliebollenmixtoernooi bood een uitgelezen kans voor leden en hun gasten om samen plezier te beleven op het volleybalveld. Teams werden ter plekke samengesteld, bestaande uit een mix van ervaren spelers en nieuwkomers. De competitieve, maar vriendelijke sfeer zorgde voor een geslaagde avond vol sportiviteit en gezelligheid.

Sportief jaar inluiden

De avond trok niet alleen leden van de volleybalclub, maar ook ouders, vrienden en kennissen vanuit regio Meppel, Ruinen en Ruinerwold. Dit resulteerde in een diverse groep deelnemers, die samenkwamen om het nieuwejaar sportief in te luiden. Het Oliebollenmixtoernooi versterkte niet alleen de banden binnen de club, maar bracht ook de bredere volleybalgemeenschap samen.

Naast het plezier van het Oliebollenmixtoernooi is de volleybalclub trots om te melden dat ze momenteel vijf jeugdteams hebben. De jeugdafdeling van de volleybalclub is in de regio uniek. Veel jeugdleden komen uit Meppel en Ruinen omdat het daar niet mogelijk is om te volleyballen voor de jeugd. Hierdoor krijgen kinderen niet alleen de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om vriendschappen te sluiten en de teamgeest te ervaren die zo kenmerkend is voor de sport.

Deze ontwikkeling biedt kinderen van alle leeftijden de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de volleybalsport. De club benadrukt dat iedereen, van 4 tot 104 jaar oud, van harte welkom is om zich aan te sluiten en deel te nemen aan trainingen en wedstrijden.

De voorzitter van de volleybalclub, de Heer Wedzinga, is verheugd over de positieve ontwikkelingen: “Het Oliebollenmixtoernooi is niet alleen een geweldige manier om het nieuwe jaar te beginnen, maar het onderstreept ook de inclusiviteit en het gemeenschapsgevoel binnen onze volleybalclub. We kijken ernaar uit om nog meer van dergelijke evenementen te organiseren en onze club verder te laten groeien.” Binnen onze club komen de leden uit de wijde regio; uit Ruinerwold, Oosteinde, Ruinen maar ook uit Meppel!”

Volleybalclub Ruinerwold nodigt iedereen uit, jong en oud, om deel te nemen aan de trainingen en wedstrijden. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nog nooit een volleybal hebt aangeraakt, de club biedt een vriendelijke en ondersteunende omgeving voor iedereen die geïnteresseerd is in deze dynamische sport.

Info: vcr-ruinerwold.nl of via de mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen