Groeiend Bunskoek-Schoolkorfbaltoernooi in Zuidwolde

Felle strijd onder de korf in Zuidwolde.
Felle strijd onder de korf in Zuidwolde.
Foto: ZKC'19

Zuidwolde – Meer dan 300 kinderen van 6 verschillende basisscholen in Zuidwolde en omgeving hebben woensdag meegedaan aan het schoolkorfbaltoernooi van ZKC’19.

Vorig jaar waren dit nog 270 kinderen van 5 scholen. „We zijn als organisatie erg blij met de animo voor dit toernooi en hopen het volgend jaar weer te kunnen organiseren.” De organisatie hoopt dat kinderen gezellig mee komen trainen om te kijken of de sport bij hun past. De trainingsdagen zijn dinsdag en vrijdag tussen 17.30 uur en 20.00 uur.

Uitslagen

Er werd uiteraard flink gestreden om de prijzen. Bij de Schutterstrofee waren de winnaars: Veldboeket 2 (groep 3/4), Veldboeket 4 (groep 5/6) en De Purple Vlinders (groep 7/8).

Bij het Bunskoek-Schoolkorfbaltoernooi ging de winst van groep 3/4 naar Groene Hart 4B2. Gevolgd door Veldboeket 1 (2e) en Groene Hart 4B3 (3e). Bij groep 5/6 ging de winst naar Groene Gooiers. Gevolgd door De 5 Heidetoppers (2e) en De Groene Alien Appels (3e). Bij groep 7/8 ging de winst naar Heidevlinder 8B. Gevolgd door Heidevlinder team 3 (2e) en Gelukkige harten (3e).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen