Volop liefde en strijd bij Ruiner Valentijn badmintontoernooi

Actie bij het Valentijnstoernooi in Ruinen.
Actie bij het Valentijnstoernooi in Ruinen.
Foto: Marjan Scheper

Ruinen – Na een geslaagd jeugdtoernooi van badmintonvereniging Ruinen, was er afgelopen zaterdagavond het traditionele Valentijn badmintontoernooi voor senioren.

De leden van de badmintonvereniging Ruinen organiseren jaarlijks elk tweede weekend van februari een wedstrijd voor de badmintonners uit de regio in sporthal De Marse in Ruinen. Dit toernooi staat dan in het teken van Valentijnsdag en er wordt dan met gemengd dubbels gespeeld. De badmintonners van Hoogeveen, Emmen, Assen, Staphorst, Nijeveen, Appelscha, Oldemarkt, Vollenhove en natuurlijk ook Ruinen grepen hun kans.

De winnaars van de diverse poules waren,: poule Schat: Lisa van der Veen en Rob van der Ploeg van Smash Hoogeveen; poule Zoen: Els Schra en Arjen Pauwels, combi van BC Staphorst en BV Ruinen; poule Hart: Janneke Schonewille en Bert van den Ham van RBV Hoogeveen; poule Roos: Jannie de Haan en Jan Rispens van BC Appelscha; poule Kus: Nadine Muntz en Christiaan Bouwknegt van BV Nijeveen; Poule Lief: Guus van der Wende en Marlies de Jong van BV Nijeveen.

Op bijgaande foto’s van Marjan Scheper zijn enkele deelnemers en winnaars te zien.

Actie bij het Valentijnstoernooi in Ruinen. (Marjan Scheper)
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen