Ruiner badmintontoernooi voor de jeugd groot succes

Ruinen – In sporthal De Marse in Ruinen werd afgelopen zaterdag gestreden om de eer en de prijzen tijdens het traditionele badmintontoernooi voor de jeugd. Met name BC Staphorst deed er goede zaken.

De leden van de badmintonvereniging organiseren jaarlijks een wedstrijd voor de jeugdige badmintonners uit de regio in sporthal De Marse in Ruinen. De badmintonners van Dwingeloo, Oosterwolde, Staphorst, Nijeveen, Meppel, Wolvega, Zwolle en natuurlijk ook Ruinen grepen hun kans.

Gelukkig kon het sinds Corona voor het eerst in 2 jaar tijd weer doorgaan. Extra bijzonder was dat dit het eerste jeugdtoernooi is dat opnieuw georganiseerd werd in de regio. Ook dit jaar deed een groot aantal deelnemers mee aan het toernooi.

De winnaars van de diverse poules waren, poule 1 Véronique Russcher van BC Staphorst; poule 2 Larissa Vogelzang van BC Staphorst; poule 3 Nora Engel van BC Staphorst; poule 4 Aimee Prins van SV de Griffioen Wolvega en poule 5 Jens de Weerd van BC Staphorst.

Wie het leuk lijkt om met de jeugd van Badmintonvereniging Ruinen te komen badmintonnen, is iedere donderdag vanaf 19.00 uur welkom in Sporthal de Marse. Sportkleding zelf meenemen, de badmintonvereniging heeft rackets te leen.

Op bijgaande foto’s van Tony Schenkel zijn enkele deelnemers en winnaars te zien.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen