Welke sporters verdienen predicaatsportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van De Wolden?

De winnaars van 2022 in Drenthe.
De winnaars van 2022 in Drenthe.
Foto: Sportgala Drenthe

Zuidwolde – Inwoners van de gemeente De Wolden kunnen nog toe uiterlijk 16 januari sporters nomineren voor de titel Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het Jaar. De aanmeldingen worden op deskundige wijze beoordeeld en uit iedere categorie wordt  iemand aangedragen voor het Sportgala Drenthe op maandag 6 maart in Schouwburg Ogterop in Meppel.

Criteria voor nominatie: de kampioen(en) moet(en) woonachtig zijn in gemeente De Wolden; men moet een eerste plaats op provinciaal- of een eerste, tweede of derde plaats op nationaal-, Europees- of wereldniveau behaald hebben; teams of elftallen moeten kampioen geworden zijn in hun klasse; bij teams en elftallen komt uitsluitend het eerste team of elftal dat kampioen is geworden in aanmerking; de beoefende sport van de kampioen(en) dient aangesloten te zijn bij de Nederlandse sportorganisatie NOC*NSF.

De gegevens van de sporter(s) inclusief de behaalde prestatie kunnen worden gemaild naar [email protected]. Nomineren kan tot uiterlijk maandag 16 januari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen