Kerstzaalvoetbaltoernooi Ruinen is toe aan de finaleweek

Ruinen streed dapper voor een finaleplaats.
Ruinen streed dapper voor een finaleplaats.
Foto: Jans Schulting

Ruinen – Behalve strijd op het Protos Weeringtoernooi, wordt ook op andere zaalvoetbalfronten gestreden om de hoogste eer.  In Ruinen bijvoorbeeld, waar het traditionele kerstzaalvoetbaltoernooi vrijdag toe is aan de finale. Met onder meer een excellerende thuisploeg.

Vrijdagavond werd de laatste voorronde van het 41e kerstzaalvoetbaltoernooi van vv Ruinen in sporthal De Marse gespeeld. ‘Geweldig dat de kerstzaalvoetbalcommissie de organisatie weer heeft opgepakt na de corona jaren. Vele jeugd- en senioren teams namen afgelopen week al deel’, aldus een enthousiaste aanwezige.

In poule A speelden HZVV 1, Ruinerwold 1, Havelte 1, Hoogeveen zat 2 en Vitesse’63 1 tegen elkaar. Hoogeveen zat 2 werd eerste, gevolgd door Vitesse’63. In poule B speelden Noordscheschut 1, ZZVV 1, Ruinerwold 2, Zuidwolde 1 en DZOH 1 tegen elkaar. DZOH won de poule, vlak voor ZZVV. Beide teams staan ook ongeslagen in de halve finale van Protos Weering.

De poulewinst is binnen voor vv Ruinen. (Foto: Jans Schulting)

 

In poule C speelden Dwingeloo 1, De Weide 2, G.S.F.V. Drs Vijfje 12, HODO 1 en ZZVV 2 tegen elkaar. ZZVV 2 en De Weide 2 gaan door naar de finales. In poule D werd Ruinen 1 de winnaar en werd Oranje Zwart tweede. Zij speelden in de poule tegen IJhorst 1, Nieuw Balinge 1 en Tiendeveen 1.

De nummers 1 en 2 van de poules komen vrijdagavond 6 januari terug voor de finalerondes. Voor het zover is, wordt er nog meer gevoetbald komende week. Dinsdagavond gaat het verder en trappen de damesteams om 19.00 uur af. Voor de laatste informatie kijk je op de site van VV Ruinen www.vvruinen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen