Meppeler Pim Donker nieuwe hoofdtrainer Vitesse’63

Pim Donker.
Pim Donker.
Foto: Eigen foto

Koekange – Pim Donker is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse’63. De 38-jarige Meppeler is daarmee de opvolger van Klaas Mijnheer, die na vier seizoenen afscheid neemt.

Na een periode als jeugdtrainer bij FC Meppel stond Pim Donker in 2015 bij Havelte voor het eerst bij de senioren voor de groep. Een jaar later koos hij voor FC Wolvega. Onder zijn leiding klom de club op van de vierde naar de tweede klasse. Na vier seizoenen volgde in 2020 de stap naar Dedemsvaart, waar Donker na een jaar SCD’83 twee seizoenen met de scepter zwaaide bij fusieclub DVC.

Verkeerde kant van de score

“De afgelopen jaren kwam ik geregeld bij Vitesse’63. Als tegenstander stond ik overigens meestal aan de verkeerde kant van de score. Het is een vereniging die de zaakjes goed op orde heeft en waar je graag wilt komen. De selectie is een talentvolle groep waar rek in zit, gemixt met de nodige ervaring. Ook de reisafstand is ideaal. Volgend seizoen heerlijk op zaterdag op de fiets naar Koekange!”, kijkt Donker vooruit.

Voorzitter Ruben Keizer licht toe: “Met Pim halen we een trainer in huis die met zijn enthousiasme, spelopvatting en fanatisme onze huidige eerste selectie verder kan ontwikkelen. Daar zijn we van overtuigd! We denken daarnaast dat hij met zijn persoonlijkheid en betrokkenheid ook goed bij een dorpsclub als Vitesse’63 past. We zijn daarom als vereniging erg blij om hem aan te mogen stellen als hoofdtrainer.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen