Zaalvoetbaltoernooi van de Andreas Manna Stichting

Zaalvoetbal.
Zaalvoetbal.
Foto: Lex Kruger

Hoogeveen – Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi van de Andreas Manna Stichting (AMS) vindt zaterdag 18 november plaats. Er wordt gespeeld in de sporthal aan de Valkenlaan in Hoogeveen. Iedere belangstellende wordt uitgenodigd om te genieten van een gezellige en spannende avond voetbal. Vanaf 18.00 uur is de zaal open. Toegang is gratis.

Vorig jaar is de wisselbeker gewonnen door het team Dos Cerveza uit Hoogeveen. Ook dit jaar zijn zij er weer bij om hun titel te verdedigen. Er doen 10 teams mee aan het toernooi. Het doel is om mensen in beweging te zetten voor de nood onder kinderen in Afrika. Het toernooi is een manier om met elkaar betrokken te zijn.

Over de grens

Niet alleen met onze Hoogeveense samenleving, maar al voetballend wordt er over de grens naar Afrika gekeken. Zo krijgt sportiviteit een dubbele betekenis. In Nederland zowel als in Afrika werkt de AMS alleen met vrijwilligers. Daarnaast heeft de AMS geen overheadkosten, zodat de opbrengst van alle acties voor 100% naar de kinderen in Afrika gaan. Voor meer informatie over het zaalvoetbaltoernooi, kunnen belangstellenden contact opnemen met Eric Schutte tel. 06 46023539.
De website van de Andreas Manna stichting is: www.andreasmanna.org en ook is de stichting te vinden op facebook.

Reacties

Cookieinstellingen