Neuzendijkcross in Ruinen op herhaling na succesvolle eerste editie

Neuzendijkcross 2021.
Neuzendijkcross 2021.
Foto: Jans Schulting

Ruinen – Na het succes van vorig jaar houdt WTC Ruinen samen met WSV De Peddelaars uit Hoogeveen op zondag 6 november weer een Neuzendijkcross. Het gaat om veldrit- en mountainbike wedstrijden, die deel uitmaken van de KNWU-Noord Wintercompetitie 2022-2023.

Het parcours wordt uitgezet op het evenemententerrein, de ijsbaan en het Poasbargbos aan de Neuzendijk in Ruinen. Er is een samenwerking met Speeltuinvereniging Ravotti, Stichting Evenemententerrein Ruinen, tennisvereniging TC Runa en Vereniging voor Volksvermaken. Door deze samenwerking kan er aan de Neuzendijk een mooi fietsevenement georganiseerd worden. Publiek is van harte welkom om eens dicht bij huis deze wedstrijden te bekijken.

KNWU Licentiehouders kunnen inschrijven via www.mijnKNWU.nl . NTFU leden kunnen ook meedoen, door eerst een  account aan te maken via www.mijnknwu.nl, vervolgens kan er worden ingeschreven.

De wedstrijden beginnen om 10.00 uur met de jeugd van 8 tot en met 10 jaar. Om 10.45 uur is de jeugd van 11 tot en met 14 jaar aan de beurt, om 11.45 uur gevolgd door de jongens nieuwelingen en junioren ( 15 tot en met 18 jaar). De dames 15+ rijden in diezelfde race mee. Dan starten om 13.00 uur de categorieën heren 19+ en heren 40+.

Neuzendijkcross.

Reacties

Cookieinstellingen