Adri Kok nieuwe trainer KIOS

Adri Kok.
Foto: KIOS

Ruinerwold – Met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 is Adri Kok de nieuwe trainer/coach van KIOS 1. Na diverse gesprekken met verschillende trainers die graag naar Ruinerwold wilden komen, is keuze op Adri gevallen.

De inwoner van Tuk (Steenwijk) is een bekend gezicht in Ruinerwold. Van 2012 tot en met 2017 stond Adri ook aan het roer van het vlaggenschip. In die jaren heeft hij korfballend vermogen van vele spelers en speelsters erg ontwikkeld. Daarnaast was het ook buiten de velden een betrokken en graag gezien persoon. Kok; “het voelt om weer in een warm nest terug te komen. Enkele spelers heb ik ook in mijn eerste periode getraind en daarnaast is nog een waslijst aan talent bij aangesloten. Ik ben daarom ook zeer verheugd dat de groep positief heeft gereageerd op mijn komst”.

Periode

Na zijn termijn bij KIOS heeft Adri gecoacht bij CSL en ASVD. De laatste club verliet hij halverwege dit lopende seizoen. Na een korte periode van rust begint hij in augustus dus weer aan een nieuwe uitdaging. “Ik heb er ontzettend veel zin in. In het trainen, het coachen, maar ook om de mensen rondom KIOS weer te spreken”, aldus Adri.

Het bestuur, de technische commissie en de KIOS-selectie zijn verheugd met de komst van Adri. We wensen hem veel succes met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Reacties