Open dag roeivereniging HRV De Compagnie

Roeien maar!
Roeien maar!
Foto: De Compagnie

Echten – Op zaterdag 21 september houdt roeivereniging HRV De Compagnie weer een Open Dag op het eigen terrein tussen Echten en Hoogeveen. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen geïnteresseerden informatie krijgen over de roeisport, filmpjes bekijken en zelf ook een gratis proefles nemen. Neem dus uw trainingspak en gymschoenen mee zodat u zelf een lekker tochtje op het water kunt maken en kunt ervaren hoe het is om te roeien.

Roeien is een sport die erg in opkomst is. Naast dat het heel gezellig is om in een groepje te leren roeien, kan roeien tot op zeer hoge leeftijd beoefend worden. Zelfs mensen die de 70 ruim gepasseerd zijn kunnen nog prima leren roeien.

Met roeien gebruik je al je spieren, zonder ze te belasten. Blessures komen dan ook nauwelijks voor in de roeisport. En het is een sport die bijna het hele jaar door buiten beoefend kan worden.

Roeivereniging HRV De Compagnie heeft lesmogelijkheden door de week maar ook in het weekend, voor mensen van 8 – 80 jaar. Daarnaast zijn er trainingsmogelijkheden binnen op de ergometer.

Aanmelden van tevoren voor de Open Dag is niet nodig. Voor meer informatie over de roeivereniging zie ook http://www.hrvdecompagnie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen