Eeuweling ZKC’19 komt met naoberspelen

Vroeger team ZKC'19.
Vroeger team ZKC'19.
Foto: ZKC'19

Zuidwolde – Vanwege haar 100-jarig bestaan op 31 augustus is ZKC’19 druk bezig met het organiseren van een indrukwekkende feestweek. Daarbij wordt allereerst op woensdag 28 en donderdag 29 augustus de eerste editie van ‘de Naoberspelen’ georganiseerd.
Aan deze Naoberspelen doen de volgende sportverenigingen uit Zuidwolde mee: ZKC’19 (korfbal en klaverjassen), TC Suthwalda (tennis), vv Zuidwolde (voetbal), ZZVV (voetbal), VCZ (volleybal) en Badmintonvereniging de Slagen.

Alle verenigingen spelen tijdens de Naoberspelen de eigen sport en de sporten van de andere verenigingen. De competitie wordt afgesloten met een sportquiz waarbij er uiteenlopende vragen beantwoord moeten worden. Bij alle onderdelen zijn punten te verdienen waardoor uiteindelijk één vereniging als winnaar de wisselbokaal in ontvangst mag nemen.

Onvergetelijk

Vanaf vrijdag 30 augustus is er speciaal voor de jeugd van ZKC’19 een feestmiddag/avond georganiseerd om ook hen een onvergetelijk jubileum te bezorgen. De festiviteiten voor de jeugd worden op zaterdag rond het middaguur afgesloten.
Zaterdagmiddag vindt de receptie voor alle belangstellenden vanaf 15.00 uur plaats op het sportterrein van ZKC’19 aan de Zuideresweg 1d. Een tentoonstelling wordt opgezet worden in het clubhuis, waarbij aanwezigen de mogelijkheid krijgen het jubileumboek in te zien of het bestelde eigen exemplaar af te halen.
Deze avond wordt afgesloten met een groot feest, waarbij feestband ‘Matchstick’ voor een fantastische sfeer zal gaan zorgen.
De organisatie hoopt op een grote opkomst van zowel leden als oud-leden. Aanmelden kan nog tot 1 juli, via de website van ZKC’19 (www.zkc19.nl) of via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen