Freek Nijmeijer wint 4-Ballen Biljarttoernooi

Foto: Artizzl Media

Koekangerveld – Freek Nijmeijer uit Berghuizen is in de laatste weken van 2018 winnaar geworden van het Open 4-Ballen biljarttoernooi. Dat werd door biljartvereniging De Veldhoek in het dorpshuis van Koekangerveld voor de negende maal gehouden.

Na de eerste voorrondes met 40 deelnemers gingen 16 biljarters door naar de tweede ronde. In vaak spannende en verrassende partijen plaatsten 8 deelnemers zich voor de finalepartijen, op 29 december.

Freek Nijmeijer was ook in 2017 finalist en werd toen tweede. Dit jaar werd hij verdiend winnaar door Philip Vandermaelen te verslaan. Namens de organisatoren van het toernooi overhandigde Eric van Hartingsveldt de kampioen 2018 niet alleen een prijs voor zijn eerste plaats, maar ook de prachtige wisselbeker. De biljartclub uit Ansen kwam goed voor de dag met drie finalisten.

Uitslag

De complete uitslagen van de finalewedstrijden: 1. Freek Nijmeijer (Berghuizen); 2. Philip Vandermaelen (Koekangerveld); 3. Jan Huls (Rouveen); 4. Lex Kruger (Ruinerwold); 5. Bertus van Dijk (Ansen); 6. Jantinus Westenbrink (Ansen); 7. Deet Hoogveld (Ansen); 8. Siep Bos (Zuidwolde).

De spelers en toeschouwers kijken terug op een afwisselend en gezellig toernooi. De Biljartvereniging De Veldhoek kijkt al uit naar het tiende toernooi, eind 2019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen