Tien kanshebbers voor Raspaard 2018

De organisatie van de Ouderendag won het laatste Raspaard.
De organisatie van de Ouderendag won het laatste Raspaard.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Er zijn tien kanshebbers op de titel raspaard 2018. Dat heeft de gemeente De Wolden vandaag bekendgemaakt. Burgemeester Roger de Groot reikt komende dinsdag het Raspaard 2018 De Wolden uit aan een lokaal initiatief. Dit gebeurt tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in het gemeentehuis.

De kanshebbers dit jaar zijn ART to go Ruinen, Verkeersregelaars Zuidwolde, Beachvolleybal De Wijk, EnergieKansen, De Meule van Wassens, Trekkerslep Keet de Spekbraander, DeWoldenvervoert, Regionale Kringlooplandbouw, Nieuwbouw Kringloop Ruinerwold en Kunstkarke Echten.

Wisseltrofee

Het Raspaard De Wolden is een wisseltrofee voor een initiatief van en voor inwoners van De Wolden. Burgemeester Roger de Groot lanceerde dit idee tijdens zijn nieuwjaarsrede in 2015. Eerdere winnaars zijn Glasvezel De Wolden (2015), Plaatselijk Belang Alteveer Kerkenveld, het Speel-, doe- en wandelbos (2016) en Ouderendag De Wolden (2017). Bert Denneman van Beeldenatelier de Wildschutserve bij de Wijk heeft het Raspaard ontworpen en gemaakt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen