Triatlete Sione Jongstra geeft zwemclinic in Zwembad Ruinen

Sione Jongstra
Foto:

Ruinen – De succesvolle triatlete Sione Jongstra, geboren en getogen in Ruinen, verzorgt zondag 8 juli een speciale zwemclinic voor triathlon in Zwembad Ruinen. Deelnemers zijn welkom vanaf 11.00 uur, en om 11.30 uur is de start. De clinic duurt ongeveer een uur. Na afloop is er tijd om na te praten en de kampioene vragen te stellen. Deelname aan de clinic is gratis, geïnteresseerden betalen alleen de entreekosten voor het zwembad.

Sione Jongstra

Sione Jongstra, tienvoudig Nederlands kampioene, is de oprichtster van en drijvende kracht achter de Vrouwentriathlon Nederland. Met haar bedrijf Siosport organiseert ze (bedrijfs)clinics, workshops, trainingsstages en coaching voor atleten.
In 2017 werd ze wereldkampioene bij het WK Ironman Hawaii en wereldkampioene Olympic Distance in haar Age Group. In 2018 wil Sione Jongstra weer naar Hawaii om haar titel te verdedigen. Via crowdfunding spant ze zich in om het daarvoor benodigde geld bijeen te krijgen. Deelname aan haar zwemclinic in Zwembad Ruinen is gratis (deelnemers betalen alleen de entreekosten voor het zwembad), maar een vrijwillige bijdrage voor haar titelverdediging in Hawaii wordt zeer gewaardeerd.
Aanmelden via [email protected].   Meer informatie over Sione Jongstra is te vinden op www.siosport.nl

Reacties