Vrouwen van Nu Bloemberg 85 jaar, maar zeker niet oud

26 nov 2023, 9:01 Nieuws
bloemberg foto 85 jaar jubileum
Bloemberg - De afdeling Bloemberg van de Vrouwen van Nu bestaat 85 jaar. De afdeling heeft momenteel 24 leden van jong tot oud. Het jubileum was een goede reden voor een feestje, dat uiteraard werd gevierd bij café-restaurant Poortman. Bijzonder is toch wel, dat de afdeling Bloemberg ook al 85 jaar samenkomt bij Poortman.
De zaal was fraai aangekleed met bloemen en versiering en de leden werden getrakteerd op taart die speciaal gebakken was voor deze gelegenheid. In haar welkomstwoord onderstreepte voorzitster Jennie Zantinge het belang van sterke buurten en netwerken waar mensen naar elkaar omkijken. Want daar moet het gebeuren als het gaat om leefbaarheid en verbinding op het platteland. Dit vergt volgens haar blijvende aandacht en inzet van allen.

Applaus waard

Vrouwen van Nu is zo’n netwerk en dat al 85 jaar op de Bloemberg. Dat deze mijlpaal is bereikt is zeker een bedankje aan de leden, een felicitatie en een applaus waard. Met hun muziek van over de hele wereld, zorgden ‘de Dwaalgasten’ uit Valthe e.o. voor een feestelijke sfeer. Maurice Grendelman chef-kok van café-restaurant Poortman vertelde wat er allemaal komt kijken bij het runnen van het restaurant en welke toekomstplannen er nog zijn.
De oude fotoboeken en de slideshow zorgden voor nostalgie. Gedurende de avond werd genoten van een hapje en een drankje en was er gelegenheid om bij te praten. De afdeling Bloemberg is zeker niet oud en kijkt uit naar het volgende jubileum!