Tonckenstheater in Wolderhuus zoekt vrienden

05 jul , 8:42 Nieuws
pn29062024 zuidwolde wolderhuus fsosf3
Zuidwolde - Wie liefhebber is van cultuur en theater en graag een mooie voorstelling bezoekt, kan nu Vriend van het Tonckens theater worden. Deze actie is gestart bij de opening van het Wolderhuus, afgelopen zaterdag.
In het onlangs geopende Wolderhuus in Zuidwolde hebben de oude gymzaal, sporthal, bibliotheek en Boerhoorn inmiddels hun plek gevonden. Daarnaast bevindt zich in het Wolderhuus een ruim opgezet theater, genaamd het Tonckens theater, waar tot 150 personen kunnen genieten van een breed scala aan voorstellingen.

Gratis kaarten

Wie zich aanmeldt als ‘Vriend van het Tonckenstheater’, ontvangt gratis twee kaarten voor een voorstelling uit de speciale Vriendenselectie. Op de website van het Wolderhuus is te lezen uit welke voorstellingen kan worden gekozen. Vrienden worden ook uitgenodigd voor exclusieve vriendenavonden en evenementen.
Corine Holtmaat van de theatercommissie van het Wolderhuus: ‘We hebben een prachtig Wolderhuus met daarin een schitterend theater waar we samen cultuur beleven én vieren. Onze agenda staat al vol met diverse voorstellingen. Ons programma varieert van toneel tot muziek, van comedy tot voorstellingen met een serieuzere boodschap. Daarnaast bieden we met het Wolder Filmhuus een gevarieerd aanbod van films voor zowel kinderen als volwassenen. Door vriend te worden van het Tonckenstheater lever je een bijdrage aan de opbouw van een bruisend cultureel theater. En dat alles voor € 35 per jaar!