Open Bedrijvendag De Wolden is dit jaar in Zuidwolde

18 sep , 16:57 Nieuws
pn02112019 obd ruinen 10
Zuidwolde - De Open Bedrijvendag De Wolden vindt dit jaar op 2 november plaats in Zuidwolde. De organisatoren Ondernemersvereniging Zuidwolde en Zakenclub Plein-Zuid zijn druk met de voorbereidingen. Minimaal 25 bedrijven doen mee, maar de verwachting is dat het aantal nog verder oploopt.
Bedrijven met een eigen pand, maar ook voor zzp’ers uit Zuidwolde en omstreken zijn er mogelijkheden om zich op een locatie op het bedrijventerrein te presenteren. Voor alle deelnemende bedrijven is er aan het einde van de dag een gezellige borrel en barbecue met live muziek. Bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat nog doen door een e-mail te sturen naar [email protected].

Unieke gelegenheid

Publiek kan 2 november van 12.00 tot 16.00 uur vast noteren. Het is een unieke gelegenheid om eens bij bedrijven binnen te kijken en zo te ontdekken wat ze er precies maken of aanbieden. De deelnemende bedrijven zijn gratis toegankelijk. Voor kinderen is er een springkussen en knutselhoek.
Meer over het programma van de Open Bedrijvendag volgt later op de website van beide ondernemersverenigingen en in een Open Bedrijvendagkrant die huis-aan-huis verspreid wordt. Volg ook de Facebookpagina openbedrijvendagzuidwolde.