Muziekbingo in Ruinerwold levert 7500 euro op

01 mrt 2021, 8:40 Nieuws
ruinerwold muziekbingo3
Ruinerwold – De muziekbingo die zaterdag vanuit het dorpshuis in Ruinerwold werd gehouden voor de plaatselijke middenstand, heeft een bedrag opgeleverd van liefst 7500 euro. Dat geld wordt besteed bij lokale bedrijven die het enorm lastig hebben in coronatijd.
De muziekbingo werd georganiseerd door Ruinerwold Onderneemt in samenwerking met dorpshuis de Buddingehof. Er was veel muziek, onder meer van de bekende band Karambam. Er werd weer vanuit vele huiskamers in Ruinerwold en omstreken deelgenomen aan deze online activiteit. Op de oproep van Ruinerwold Onderneemt aan hun leden, die minder of geen last hebben van de coronacrisis, om prijzen beschikbaar te stellen, werd ruimschoots gehoor gegeven. Er waren beste prijzen bij, zoals de van de firma Pouwels die een CV-ketel beschikbaar stelde, die werd gewonnen door Ryanne Figeland. Een iPad van Apps4Us ging naar Anine Wagteveld, Jan-Gert de Vries mag éen minuut gratis winkelen bij de Coop. Zo waren er talrijke bijzondere prijzen te winnen.
De prijzen werden door de winnaars opgehaald in het dorpshuis, waar een tevreden voorzitter René Burgwal van Ruinerwold Onderneemt ze uitreikte. Alle winnaars staan op de facebookpagina van Ruinerwold Onderneemt. En er worden nog 125 cadeaubonnen weggegeven.