Internationale Vrouwendag in Ruinen

12 dec 2019, 10:09 Nieuws
vrouwendag de wolden
Ruinen - In het kader van de Internationale Vrouwendag organiseren de gezamenlijke afdelingen Vrouwen van Nu van De Wolden een inspiratiemiddag: ‘Verbinden en versterken’. Deze middag wordt gehouden op zaterdag 7 maart in Buitencentrum De Poort in Ruinen. Aanvang 12.30 uur.
‘Het is voor het eerst dat we als afdelingen binnen de gemeente De Wolden de handen ineen slaan om een evenement te organiseren. Een enthousiaste werkgroep is al maanden bezig om het evenement vorm te geven’, geven de dames aan.
Zo kunnen er verschillende workshops gevolgd worden: een workshop ‘Zang en ritme’ van Rosemary de Souza, een workshop ‘Handlettering’ onder leiding van Femke Anne Kaldenberg of luisteren naar verhalen van Kobie Kijk in de Vegte. Verder vertelt Korie Homan over haar leven als sportvrouw met hindernissen. Manon Overdijk geeft uitleg over de zorgformule Knarrenhof. Ook zijn er de workshops ‘Speeddaten’ met Rianne Hakkers, ‘Kleur je zelfvertrouwen’ met Elsbeth Kruidhof en ‘Het kind in jezelf’ met Sietske Osinga.

Leuke middag

Het evenement is niet alleen voor leden, maar juist ook voor zussen en vriendinnen, om met elkaar een leuke middag te hebben, kortom voor alle vrouwen. Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen. Wie belangstelling heeft, kan zich beter snel aanmelden en kan dan drie workshops of lezingen van haar voorkeur aangeven. Het aantal deelnemers per workshop of lezing is beperkt. Vol is vol. Voor € 12,50 nemen de dames deel aan twee workshops en krijgen ze koffie/thee met wat lekkers, een borrelhapje en enkele drankjes. De aanmelding is definitief als er betaald is.
Wil je meer weten kijk op www. vrouwenvannu.nl/drenthe/vrouwendag-de-wolden of benader een van de plaatselijke afdelingen.