Hoofdsponsor voor Oldtimerdag Ruinerwold: Vetera Oldtimerverzekeringen

05 jul , 10:49 Nieuws
ruinerwold oldtimerdag sponsor
Ruinerwold - De Oldtimerdag Ruinerwold heeft eindelijk weer een hoofdsponsor. Vetera Oldtimerverzekeringen uit Dedemsvaart is de nieuwe hoofdsponsor en dat voor de komende 6 jaar.
De Oldtimerdag is een begrip in Ruinerwold en wijde omgeving, maar zeker ook landelijk. „Wij zijn trots op onze sponsors, waarvan velen al jaren ons evenement steunen”, laat het bestuur weten. De laatste jaren was er geen duidelijke hoofdsponsor meer, maar dat verandert nu. Vetera is gespecialiseerd in oldtimerverzekeringen en de adviseurs van Vetera hebben zelf ook een grote passie voor klassieke auto's, motoren en bromfietsen. „Vetera begrijpt daarom heel goed hoe waardevol een oldtimer kan zijn. Ze bieden unieke oldtimerverzekeringen, zoals een verzamelpolis waarop meerdere oldtimers eenvoudig en voordelig verzekerd kunnen worden.”

Passende samenwerking

De diensten die Vetera Oldtimerverzekeringen biedt en de visie op het behoud van historisch erfgoed sluiten naadloos aan op datgene wat Oldtimerdag Ruinerwold beoogd. „Een hele passende samenwerking dus, waardoor ons evenement de komende zes jaar de naam Vetera Oldtimerdag Ruinerwold kent”, aldus het bestuur. De Oldtimerdag vindt dit jaar voor de 29 ste keer plaats en wel op zaterdag 17 augustus.