Gratis een week lang naar een vereniging in De Wolden

23 sep , 9:43 Nieuws
pn02072023 ruinen nk mtb streetrace1
Zuidwolde -Iedereen in gemeente De Wolden kan vanaf volgende week een week lang gratis sport- en cultuurshoppen. Onbeperkt, de hele week bij alle deelnemende verenigingen. Dat kan omdat het de Open Vereniging Week is.
Van 30 september tot en met 6 oktober in Ruinerwold én van 4 tot en met 10 oktober in Ruinen, de Wijk, Zuidwolde en Kerkenveld.
Dit najaar bruisen de sport- en cultuurverenigingen van gemeente De Wolden. De deuren van alle deelnemende verenigingen gaan open, zodat iedereen kan voelen hoe het is om mee te doen. Iedereen kan zijn of haar talenten laten zien, of ze juist ontdekken. Iedereen kan kosteloos kennismaken met nieuwe passies, en mensen ontmoeten die nóg veel enthousiaster zijn.

Elke middag iets anders doen

Om te weten hoe het werkt, moet de volgende link worden gevolgd: https://actiefdewoldenhoogeveen.nl/open-vereniging-week. Daar is alle informatie te vinden om de hele week elke middag iets anders te doen en dat helemaal gratis. Wanneer daarna de contributie een probleem is, dan kan een beroep worden gedaan op het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe.
Wethouder Sport Rudi Hooch Antink: “Het is superbelangrijk dat we allemaal in beweging blijven, fysiek en mentaal! En in deze week kun je gluren bij heel veel verenigingen in je buurt. Dus grijp je kans: waar ga jij aan meedoen?”