Elfde Crisis Cross Festival trekt weer duizenden liefhebbers

03 jun , 10:20 Nieuws
pn02062024 veeningen crisis cross festival1
Veeningen – Het Fiets ‘m d’r in vond dan wel geen doorgang, maar het weerhield duizenden liefhebbers er niet van naar landgoed De Gorter op de Bloemberg af te reizen. Het elfde Crisis Cross festival was daardoor en door het fraaie weer een doorslaand succes.
Weer een pluim op de hoed van Joshua de Boer en Floris van Laar, die al die jaren hun nek uitsteken voor een groot driedaags feest waar motorcross, muziek, entertainment, kindervreugd en gezelligheid samenkomen. Met artiesten om u tegen te zeggen, een kinderweide die met het jaar groter wordt en voor blije gezichten bij kinderen én ouders zorgt en twee kermisattracties die het feest compleet maken. Het reuzenrad was vorig jaar al een succes en leverde ook nu weer mooie plaatjes op. Dat er nog een andere attractie naast stond, waarin de passagier alle kanten op werd gedraaid, maakte de pret alleen maar groter.
Dat het druk was, was al langs de wegen in de buurt van het terrein aan de Stapelerveldweg te zien. Er stonden vele auto’s langs de eg geparkeerd, terwijl er gewoon een goed berijdbare parkeerplaats was ingericht. Op het festivalterrein was de sfeer opperbest en genoot het publiek op twee tribunes en verder vanachter de hekken van de crossmotorsport. De grote tent liep vol bij alle optredens en het buitenpodium deed vooral zaterdag dienst. De organisatie kon niet anders dan tevreden zijn.