De Zonnebloem afdeling De Wolden hoopt op doorgaan van boottocht

06 aug 2021, 8:53 Nieuws
de zonnebloem de wolden
Zuidwolde - Het is vanwege de corona lang stil geweest bij de Zonnebloem in De Wolden. Door alle beperkingen was het niet mogelijk om iets te organiseren. Met Pasen is er nog een attentie rondgebracht en er was nog wat contact door eens te bellen, of een kaartje te sturen.
Er is hier en daar voorzichtig weer een bezoekje afgelegd, maar het bleef lastig voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers.

Volledig verzorgd

„Nu de regels weer wat versoepeld zijn, willen we een nieuwe start maken met een volledig verzorgde bootreis op 15 september. Alle deelnemers van de Zonnebloem in De Wolden hebben persoonlijk een uitnodiging ontvangen. Ook de vrijwilligers hebben er zin in en zien er naar uit om elkaar weer te ontmoeten en er een heel gezellige dag van te maken”, laat het bestuur weten.
De RIVM-regels worden steeds in acht genomen. „Het is nog even spannend of de bootreis door kan gaan, maar als het niet verantwoord is wordt deze uitgesteld naar volgend jaar. Voor de rest van het jaar zijn er nog plannen voor enkele gezellige activiteiten. Nu maar hopen dat corona niet opnieuw spelbreker zal zijn.”
Nieuwe deelnemers zijn welkom, wie vragen heeft, kan bellen met Lammie Boerman tel: 06-11435050