Groepswandeling Echtener Paradijs

Foto: Anneke Hooijer

Wandelen, van de natuur genieten en andere wandelaars ontmoeten. Dat kan elke eerste donderdag en tweede zondag van de maand onder begeleiding van Yvonne Hontelé.

De wandelingen zijn bedoeld voor zowel zestigplussers als jongere natuurliefhebbers. Er wordt 7 tot 8 kilometer in een rustig tempo gewandeld, twee uur lang, met pauze. Wie wil kan achteraf nog bijkomen in het trefpunt. Onderweg wordt informatie gegeven over historie en landschap. Er kunnen maximaal twaalf deelnemers mee.

Rust en stilte

De eerstkomende wandelingen zijn op donderdag 4 en zondag 14 februari. Dan wordt de stilte rust van het Echtener Paradijs genoemd, een verrassend mooi gebied met bos, heide en vennen ten noorden van Echten. Je komt er vroege 18e-eeuwse boerderijen tegen, rust en stilte. Een prachtige en heel afwisselende wandeling over zandwegen en paadjes.

De wandelaars treffen elkaar om 11.00 uur bij ‘t Huus met de Belle, Zuidwolderweg 2a, Echten. Opgeven kan tot één dag vooraf (graag eerder) via [email protected]. Bij dreigend slecht weer is afzeggen mogelijk.

Op 3 en 13 maart wordt gewandeld rond het Brandeveen bij Uffelte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen