Weer borden bij Van Harte voor de deur

Foto: MJ Jonkers

Twee grote borden langs de weg,vlak voor valantiepark Van Harte laten weinig te raden over…  Ondanks gesprekken van de burgemeester met de omwonenden en het onlangs laten verwijderen van een bord waar ook al een veelzeggende tekst op was geverfd, zijn er nu toch weer twee borden geplaatst. Of dat door de omwonenden is gebeurd, is echter maar de vraag.

Onlangs meldde Dagblad vh Noorden dat burgemeester de Groot met de omwonenden van vakantiepark Van Harte, waar misschien een AZC gevestigd zal gaan worden, had gesproken. “Niet om zorgen weg te nemen, maar om zorgen aan te horen”. De Groot verzekerde de omwonenden ervan dat er wat  hem betreft eerst nog aan allerlei eisen voldaan moet worden voordat er een AZC in Van Harte gevestigd kan worden.

Ook  recreatieondernemer en eigenaar van Van Harte Koops geeft aan dat alles nog lang niet rond is.

DSCF5827 (Medium)

Toch zijn er blijkbaar inwoners van De Wolden die zich ernstig zorgen maken, getuige de twee borden die links en rechts van de ingang van Van Harte aan de bomen zijn bevestigd. Tegen RTV Drenthe zei  de burgemeester zich over het eerste bord, waar zelfs een verwensing aan het adres van Koops op stond, dat hij niet het idee had dat dergelijke acties afkomstig zijn van de direct omwonenden.

DSCF5825

 

Reacties