Aismé de Beer wint!

Foto: https://instagram.com/p/8tSSZcLT02/

Afgelopen zaterdag zagen maar liefst 2 miljoen mensen hoe Pip Pellens en Pim Wessels de eerste winnaars werden van het RTL4-programma “Dance Dance Dance”. Ze kregen de meeste stemmen van juryleden Timor Steffens, Dan Karaty en Igone de Jongh. Maar wat de meesten niet zagen was dat Aismé de Beer uit Zuidwolde de winnares werd van de “Timor Thuis Challenge” (TTC)! Deze challenge kon je volgen via de app, gelinkt aan het programma.

aisme

 Timor Steffens de artistiek leider van de show; bekend van “So You Think You Can Dance” en hij danste met internationale grootheden als Madonna en Michael Jackson, gaf wekelijks een gedeelte van een dans als opdracht en koos iedere week een winnaar. Aismé werd winnares in de vierde week. Zaterdagavond werd de overall winnaar bekend gemaakt in de app. Aismé durfde niet te kijken, maar dat deden anderen wel voor haar en het dak ging er af in Huize De Beer! Aismé won de ultieme hoofdprijs; een exclusieve masterclass van Timor in Los Angeles.

aisme

 Dans betekent alles voor Aismé, haar moeder grapt: “Aismé kon eerder dansen, dan lopen.” Als achtjarig meisje begon zij met klassiek ballet bij Scala in Hoogeveen. Als tienjarige won ze haar eerste wedstrijd, een dansoptreden voor de buurtvereniging. Toen zij twaalf was deed zij auditie voor de vooropleiding van Lucia Marthas in Groningen. Ze werd aangenomen en haar droom werd werkelijkheid. Een aantal jaren pendelde ze op vrijdagavond en zaterdag op en neer naar Groningen. Daarna kwam het beroepsonderwijs. Voor elk jaar moest telkens weer auditie gedaan worden, maar doorzetter Aismé slaagde iedere keer en studeerde af.

Today I was in Zuid Wolde to surprise the winner of the #timorthuischallenge her face when she saw me was priceless! #dancedancedance #ddd #kpn

A video posted by TIMOR STEFFENS (@timorworld) on

 Aismé is momenteel werkzaam in een kledingzaak in Hoogeveen en geeft daarnaast (Street)dance lessen voor Gymnastiekvereniging D.O.S. Zuidwolde. Dansen zit in haar bloed en daarom maakte haar schoonmoeder iedere week fimpjes van Aismé voor de TTC en stuurde ze op. Het resulteerde afgelopen zaterdag in de hoofdprijs en op zondag stond er een cameraploeg op de stoep. Klap op de vuurpijl was een bezoek van Timor Steffens zelf.

Tmrw I will share her reaction! ☺️☺️☺️ #timorthuischallenge #dancedancedance #ddd #kpn

A video posted by TIMOR STEFFENS (@timorworld) on

 Aismé danste met Timor thuis en in de gymzaal van Zuidwolde waar zij haar danslessen geeft. Opnames worden geplaatst op de website van Dance Dance Dance en zijn hoogstwaarschijnlijk te zien op RTL Boulevard. Maandag wacht haar gewoon weer een avondje streetdance-lessen, maar wat zullen haar pupillen trots op haar zijn! Deze prijs betekent veel voor Aismé en waar het haar uiteindelijk gaat brengen is nog een vraag, in ieder geval naar L.A.

Congratulations to Aisme the winner of the #timorthuischallenge !!! #kpn #ddd #dancedancedance

A photo posted by TIMOR STEFFENS (@timorworld) on

Reacties