VIP-vaarles voor “bootchaoten”

Wie zijn de dames die op het Gieterse water chaos veroorzaakten? Dat wilde “Giethoorn Onderneemt” graag weten. Deze ondernemersvereniging wilde de dames namelijk goed leren puntervaren.

Het filmpje van de dames in het bootje in Giethoorn, is inmiddels een hit op YouTube.  In het filmpje is te zien hoe de dames gierend van het lachen een gezellige chaos veroorzaken op het drukste kruispunt van Giethoorn. Ze varen vooruit en achteruit maar komen niet echt terecht waar ze willen zijn. De ondernemersvereniging wil de dames nu een VIP vaarles aanbieden waardoor ze voortaan goed op koers kunnen blijven. Een schipper zal ze een introductie in het varen geven, en met een hapje en een drankje zullen ze dan een gezellige én veilige dag in Giethoorn hebben.

Inmiddels heefft “Giethoorn Onderneemt” de dames via via gevonden en is er een afspraak gemaakt. Eind augustus gaan de dames op vaarcursus, hopelijk krijgen we van het resultaat ook een filmpje te zien.bootjes giethoorn hrenhard  Foter  CC BY-SA

Reacties