Brinkavond, Blinde Ed, openluchtspel Ruinen

Foto: www.openluchtspelruinen.nl

De 3e Brinkavond van het seizoen op en rond de Brink in Ruinen. Het wordt weer een gezellige avond vol bezienswaardigheden en activiteiten. U kunt o.a. genieten van een demonstratie van Stichting Dorsclub Ruinen. De benodigde rogge is afgelopen zondag gemaaid op een akker van Natuurmonumenten.

Openluchtspel

WAOR DOET ZE ‘T VAN ? heeft nog een aantal uitvoeringen te gaan, waaronder donderdag 6 augustus, dinsdag 11 augustus,donderdag 13 augustus en zaterdag 15 augustus van 20.30 uur tot 22.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen bij TIP Ruinen 0522 – 471700. De uitvoeringen vinden plaats in het openluchttheater De Beate aan de Wolvenweg 10 in Ruinen. Na afloop van de voorstellingen een “Miet en Griet” met de spelers.

Blinde Ed

Blinde ED hij was in 2011 een bijzondere kandidaat in de X Factor en verzorgde daar een knallend optreden met zijn rauwe stemgelui. Commentaar van jurylid Angela Groothuizen: “Dit hebben we nog niet in Nederland”!!
In Ruinen kunnen we het mee gaan maken:  een optreden van Blinde Ed! Woensdag 5 augustus van 21.00 uur – 01.00 in de Herberg van Rune.

Mariakerk

donderdag 6 augustus wordt er weer een zomerzangavond georganiseerd in de eeuwenoude Mariakerk aan de Brink in Ruinen. Aanvang van deze avond is 19.30 uur ( kerk open vanaf 19.00 uur) Deze zangavond, die ongeveer een uur zal duren, wordt dit keer begeleid door de organist Albert-Jacob Hogeveen en is gratis toegankelijk. (alleen een onkostencollecte na afloop van de avond). Iedereeen die dat wil, is welkom om te komen meezingen. De organisatie is in handen van de evenementencommissie van Protestantse gemeente Ruinen.

Reacties