Avond- en nachtafsluitingen A32 tussen Meppel-Noord en knooppunt Lankhorst

Foto:

Meppel – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A32 tussen Meppel-Noord en knooppunt Lankhorst. In verband met de werkzaamheden is de A32 in de richting van Zwolle in de avonden en nachten afgesloten van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit onderhoud aan het asfalt, de geleiderail, maaiwerkzaamheden en het reinigen van de vluchtstrook. Periodiek voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de rijkswegen om de doorstroming en veiligheid te kunnen blijven garanderen. Door deze werkzaamheden uit te voeren, voorkomen we asfaltschades, herstelwerkzaamheden en extra hinder voor de weggebruiker.

Afsluiting A32

In verband met de werkzaamheden is de A32 tussen Meppel-Noord en knooppunt Lankhorst in de richting van Zwolle in de avonden en nachten afgesloten van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni, dagelijks tussen 20.00 en 06.00 uur.

Verkeer wordt omgeleid via de N334, N375, N331, N377 en A28. Borden langs en boven de weg geven omleidingsroutes aan.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen