Alfred Pekel en Janine Heuvelman Alleskunners van Koekangerveld

Faya Drogt werd mini-0alleskunner.
Faya Drogt werd mini-0alleskunner.
Foto: Eigen foto

Koekangerveld – Het dorpsfeest van Koekangerveld zit er weer op. Het was een gezellig en druk bezocht weekend met een hele goede sfeer. Belangrijke activiteit was de Alleskunner van Koekangerveld. Zaterdag ging Alfred Pekel met die eer strijken, zondag Janine Heuvelman.

Het weekend werd afgetrapt door een nieuw onderdeel van het feestweekend, namelijk een familie puzzelfietstocht. Het bleek een groot succes dankzij de enorme opkomst. De winnaar was de familie Kruidhof. De muziek op vrijdagavond kwam van de bekende rockband Dirty Dog.

Op zaterdag begon de strijd om de alleskunner en daarvoor werd hard gestreden. Uiteindelijk moesten Alfred Pekel en Janine Heuvelman zondag tegen elkaar strijden, maar het werd een gelijkspel omdat de wind de Jenga-toren omstootte.
De muziek van de zaterdagavond werd verzorgd door DJ KlaasJan van Dalsem en Duo Foxwild, waar na afloop zeer positief over werd gesproken. De zondag werd afgesloten door Magrietha en Co, die op het laatste moment nog kwamen zingen.
De spelletjes van de onderbouw werden gewonnen door Noëlle Schuttevaar, de Alleskunner van de bovenbouw is Faya Drogt. Voor 2025 is de datum voor het feest alweer bekend, namelijk op 13, 14 en 15 juni.

Alleskunners Alfred Pekel en Janine Heuvelman.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen