Komende weken worden Bloemberg en Vuile Riete opnieuw bestraat

Wegwerkzaamheden.
Wegwerkzaamheden.
Foto: Artizzl media / Peter Nefkens

Zuidwolde – In opdracht van het college van B en W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde maandag 13 mei het herstraten van twee wegen in De Wolden. Het gaat om de Bloemberg en de Vuile Riete.

Wat de Bloemberg bij Veeningen betreft gaat het om het gedeelte tussen ’t Holweg tot en met huisnummer 10. Dit weggedeelte wordt geheel herstraat. De geplande uitvoeringsperiode is van 13 mei tot en met 5 juli. Bij  de Vuile Riete in Linde betreft het het gedeelte tussen de Vogelzangsche Wijk en de overgang waalformaat/dikformaat bij huisnummer 6. Dit weggedeelte wordt geheel herstraat. Hierbij worden de bestaande stenen van gebakken waalformaat vervangen door nieuwe stenen van gebakken dikformaat.

Niet zonder overlast

Het is volgens de gemeente niet mogelijk om de werkzaamheden zonder overlast en wegafsluiting uit te kunnen voeren. Woningen blijven tijdens de uitvoering zoveel mogelijk bereikbaar. Het kan wel zijn dat men 1 à 2 dagen even niet met de auto bij huis kan komen. Voor het doorgaande verkeer zullen omleidingsroutes worden aangegeven. Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via dewolden.nl worden wijzigingen aangegeven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen